Zvýšenie hodnoty zákazníka - objavte nové možnosti odstránením predsudkov - Pavlo, Andrej
Obchodné stratégie spojené so zvyšovaním predajov súvisiacich produktov a služieb, cross-sell. Pretvorenie pôvodnej objednávky nakupujúceho, up-sell. Vplyv na navýšenie objemu tovaru a udržiavanie vzťahov so zákazníkmi.