V maloobchode pracuje menej ľudí - Jurašková, Tatiana
Otváranie nových maloobchodných predajní - celkovo sa však počet zamestnancov, ktorí v nich pracujú, znižuje. Predpoklad ďalšieho vývoja. Vývoj priemernej mesačnej mzdy v maloobchode za rok 2013.