Formovanie stanoviska k finančným výkazom - Kareš, Ladislav
Audit finančných výkazov. Význam a úlohy správy audítora. Formovanie srtanoviska k finančným výkazom. ISA - medzinárodné audítorské štandardy. Audítorské stanovisko.