Analýza novelizovaných ustanovení koncepčného rámca IFRS a ich vplyv na formovanie koncepcie finančného účtovníctva - Podmanická, Martina, 1977-
Význam koncepčného rámca IFRS pre finančné účtovníctvo a výkazníctvo. Príčiny aktualizácie koncepčného rámca IFRS. Analýza novelizovaných ustanovení koncepčného rámca IFRS a ich vplyv na formovanie koncepcie finančného účtovníctva.