Funkčná mantra pre realistov: Budovanie inovačného kapitálu - Uriga, Ján
Kreatívny, podnikateľský a vzťahový kapitál. Tri nové kapitálové ukazovatele, ktoré sú iba rôznymi formami ľudského kapitálu. Čo obnáša postaviť, merať a manažovať inovačný potenciál, ktorý je základom tvorby moderných podnikateľských hodnôt.