Projekt v súvislostiach - prostredie a ohraničenie projektu - Minárik, Peter
Ako správne pochopiť projekt v súvislostiach a jasne definovať hranice projektu. Čo vplýva na projekt interne vo firme a externe v prostredí. Nástroje k inicializácii projektu.