Verejné obstarávanie nie je len pre veľkých - Líška, Juraj
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o verejnom obstarávaní. Splnenie podmienok účasti v súlade s pravidlami, ktoré boli vopred určené a oznámené jednotlivým uchádzačom. Súťažné podklady s využitím elektronickej aukcie.