Využitie skóringového modelu due diligence index pri medzinárodnej spolupráci - Harumová, Anna, 1955-
Pojem due diligence, história jeho uplatňovania v SR. Druhy due diligence. Boj s podvodmi, odhaľovanie podvodu. Vznik a použitie due diligence indexu.