Využitie rozhodovacích stromov pri analýze prieskumu trhu - Labudová, Viera, 1958-
Autorky porovnávajú údaje využívania prieskumu trhu na základe dvoch prieskumov (v 2009 a 2012). Zamerali sa na štatistické overenie závislosti prieskumu trhu od vybraných faktorov a na využívanie prieskumu trhu vybraných oblastí marketingovej činnosti v podniku. Analýza vplyvu vybraných atribútov na uskutočňovanie prieskumu trhu.