Zlyhal v tejto kríze kapitalizmus? - Frydman, Roman
Ako je možné, že ekonómovia pred piatimi rokmi nespozorovali blížiacu sa hrozbu? Odpoveď znie: zlyhala mainstreamová ekonomická teória, o ktorej si mysleli, že im povie všetko.