Zmeny v exekučnom konaní od 1. novembra 2013 - Bystrická, Katarína
NR SR v septembri schválila novelu Exekučného poriadku, ktorej cieľom je zvýšiť odbornú úroveň uchádzačov o profesiu súdneho exekútora a zmeniť spôsob obsadzovania funkcie súdneho exekútora.