A je zde globální spolupráce pojišťoven - Mesršmíd, Jaroslav
Založenie novej celosvetovej federácie asociácie poisťovní (The Global Federation of Insurance Associations - GFIA), kde má svoje postavenie aj Európa. Prínos a rozvoj poisťovníctva a vzájomná výmena informácií a výsledkov výskumu.