Motivácia a bariéry inovácie a využívania moderných metód marketingového manažmentu - Šilhárová, Marta
Využívanie moderných metód marketingového manažmentu. Motívy zvyšovania inovačnej aktivity podnikov a zavádzanie nových marketingových metód. Výsledky výskumu. Problémy a bariéry aplikácie moderných metód a prístupov v marketingovom manažmente. Prieskum bariér úspešného využitia moderných marketingových metód v zahraničí. Prieskum bariér inovačnej aktivity spoločnosti na slovenskom trhu.