Sdílení osobních údajů zákazníků více organizacemi poskytujícími finanční služby - Kubáň, Drahomír
Problematika spracovania osobných údajov. Informačná povinnosť a pojem zdielanie osobných údajov medzi organizáciami. Štandardy riadiaceho a kontrolného systému a práva spojené s uchovávaním osobných údajov fyzických osôb. Transfer osobných údajov.