Manažment outsourcingu distribučných a logistických služieb - Moravčík, Martin
Zjednotenie dopravy a ďalších logistických funkcií. Dôležitosť integrácie odlišných funkčných oblastí vo vnútri spoločnosti. Vybrané aspekty priorít pre integrovanú dopravu. Meranie výkonnosti manažmentu. Neefektívne riadenie procesu outsourcingu. Ako úspešne riadiť proces outsourcingu. Riadenie funkcií skladovania. Prijímanie objednávok a manažment. Krátkodobé prognózy pre manažment.