Implicitní hodnota v životním pojištění - Havel, Tomáš
Imlicitná hodnota je jedna z možných nástrojov oceňovania poisťovní a tiež jedna z možných nástrojov analýzy výsledkov poisťovní. Praktické skúsenosti s výpočtom implicitnej hodnoty.