Výpočet kapitálu pomocí přístupu "nested stochastic" a jeho alternativ - Svojítka, Petr
Princípy modelovania kapitálu prístupom "nested stochastic" na príklade interného modelu. Vybrané aspekty modelovania, ktoré sa v praxi ukazujú ako opodstatnené.