Logistika rýchloobrátkového tovaru (FMCG) - Drábik, Peter, 1981-
Špecifiká logistiky rychloobrátkového tovaru FMCG (fast moving consumer goods). FMCG a skladovanie a doprava. Logistika pekárenského tovaru. Logistika ovocia a zeleniny. Logistika kvetov.