Usnesení Evropského parlamentu k politice EU v oblasti hospodářské soutěže
Európsky parlament schválil na svojom zasadnutí dňa 12. júna 2013 uznesenie k výročnej správe o politike EÚ v oblasti hospodárskej súťaže za rok 2011[2012/2306(INI)], ktorá je v poradí už štvrtou správou o súťažnej politike EÚ v priebehu funkčného obdobia druhej Barrosovej Komisie.