Spotrebiteľské správanie pri nákupe jednotlivých kategórií príslušenstva ako súčasť procesu manažmentu kategórií - Jazbec, Andrea
Proces manažmentu kategórií. Základné finančné ukazovatele skúmané pre účely implementácie manažmentu kategórií. Analýza spotrebiteľského správania pri nákupe z kategórie príslušenstva. Prieskum zameraný na zistenie spotrebiteľského sptávania pri nákupe tovaru z rôznych sub-kategórií kategórie príslušenstva v maloobchodných prevádzkach mobilných operátorov na slovenskom trhu (Orange Slovensko, T-com, Telefonica O2). Výsledky prieskumu.