Význam a opodstatnenie optimalizácie web stránok pre vyhľadávače - Paľko, Peter, 1987-
Význam a postavenie optimalizácie web stránok pre vyhľadávače (SEO - search engine optimization). Kategórie a formy SEO. Proces optimalizácie. Pozitívny a negatívny efekt implementácie SEO. Hlavné prvky SEO pre nasledujúce obdobie.