Why our trap teachers and school burnout?
Vznik a definícia syndrómu vyhorenia (burnout), ktoré môže mať niekoľko dôvodov. Najčastejšie tri príčiny vyhorenia - individuálne, negatívne pracovné prostredie a inštitucionálne príčiny. Spôsoby prevencie a odporúčania eliminujúce syndróm burnout.