Meranie efektívnosti neziskových organizácií ako súčasť rozhodovacích procesov - Majdúchová, Helena, 1963-
Efektívnosť ako kategória rozhodovacích procesov v manažmente neziskových organizácií. Špecifiká a metódy merania efektívnosti v neziskových organizáciách. Problémové oblasti merania efektívnosti neziskových organizácií a identifikácia možných riešení.