Development of creativity at work teacher of professional subjects professional - Žáčok, Ľubomír
Význam tvorivosti v práci učiteľov odborných predmetov. Analýza tvorivosti a metódy zamerané na rozvoj tvorivosti a intelektových schopností. Príklady.