Finančná gramotnosť a výučba angličtiny ako cudzieho jazyka - Breveníková, Daniela
Autorka predstavuje dokument Národný štandard finančnej gramotnosti, jeho obsah a štruktúru, výsledky jeho implementácie na základných a stredných školách na Slovensku. Možnosti aplikácie dokumentu vo výučbe anglického jazyka.