Možnosť využitia metód triedy Promethee pri výberovom konaní - Brezina, Ivan, ml
Prístupy riešenia problematiky výberového konania prostredníctvom kvantitatívnych metód, a to metód viackriteriálneho rozhodovania. Metódy triedy Promethee (Preference Ranking Organization Methode For Enrichment Evaluation) so zameraním na Promethee I a Promethee II a vzájomné porovnanie týchto metód.