Life quality versus social life quality in Slovakia - Holková, Vieroslava
Posúdenie kvality života na Slovensku v globálnom kontexte podľa vybraných indikátorov. Zhodnotenie sociálnej kvality z hľadiska jednotlivých ukazovateľov: diferenciácia v príjmoch obyvateľstva, riziko chudoby, materiálna deprivácia, úroveň vzdelania, dlhodobá nezamestnanosť a pomer nezaopatrených detí v rodinách nezamestnaných rodičov.