Vybrané cenové stratégie firiem a možnosti ich uplatnenia v praxi - Kalusová, Lenka, 1987-
Vymedzenie cenových stratégií firiem. Typy cenových stratégií. Stratégia cenového zužitkovania trhu. Stratégia cenového prenikania trhom. Výber správnej cenovej stratégie.