Nové postavenie manažmentu rizika - Belanová, Katarína, 1978-
Komplexný prístup k riadeniu rizík. Podnikový manažment rizika. Rozdiely medzi tradičnými prístupmi k riadeniu rizík a ERM. Súčasný manažment rizika v slovenských podnikoch.