Zverejňovanie informácií pri predaji firmy - Polaček, Radoslav
Častá obava predávajúceho v proces predaja firmy je možnosť zneužitia dôverných informácií. Vhodné je pripraviť zoznam potenciálnych investorov na oslovenie. Využitie sprostredkovateľa pri predaji. Uzavretie zmluvy - NDA Non-disclosure agreement. Vykonanie Due diligence je štandardnou časťou procesu fúzií a akvizícií firiem. Vendors due diligence. Jedným z posledných krokov je zmluva o predaji firmy.