Zmenka v úverových vzťahoch - Pakšiová, Renáta, 1974-
Zmenku ako platobný úverový prostriedok upravuje zákon č. 191/1950 Sb. Obchodovanie so zmenkami upravuje zákon č. 566/2001 Z. z. o cenných papieroch v znení neskorších zmien a doplnkov.