Krátkodobé bankové úvery - Pakšiová, Renáta, 1974-
Úverové vzťahy a podmienky pri čerpaní krátkodobých bankových úverov. Záväzky účtovnej jednotky. Možnosti získania návratných finančných prostriedkov.