Determinanty modifikujúce ekonomické predmety v neekonomických študijných programoch - Záležáková, Eliška
Príspevok zvýrazňuje nutnosť ekonomickej gramotnosti a potrebu poskytnúť základné ekonomické poznatky aj študentom neekonomických vysokých škôl. Zdôrazňuje nutnosť kvalitatívnej zmeny vysokých škôl, venuje pozornosť jej imidžu. Text čiastočne vymedzuje požiadavky zamestnávateľov na absolventov vysokých škôl.