Medzi školou a zvyškom sveta - Sibyla, Pavel
Dokument o škole budúcnosti vypracovaný školskou radou v malej švédskej obci a uverejnený na internete. Potreba zmeny súčasného vzdelávacieho systému na Slovensku. Aké zmeny urobiť v školstve - jedna z tém konferencie CSR Forum, ktorú organizoval týždenník Trend. Ako by mohol vyzerať základný scenár reformy slovenského vzdelávacieho systému.