Aktualizácia regionálnych inovačných dokumentov Trnavského kraja - Hičák, Štefan, 1983-
Analýza ekonomickej a sociálnej situácie v Trnavskom kraji. Významné spoločnosti v jednotlivých odvetviach priemyslu v TT kraji. Zamestnanosť. Stratégia rozvoja inovačných aktivít v regióne.