Impact of the Crisis on the V6 Economies - Makúch, Jozef, 1953-
Dopad hospodárskej krízy na ekonomiky s odlišnými kurzovými režimami a rôznou úrovňou konvergencie. Analyzuje sa skupina krajín V6 (Maďarsko, Česko, Poľsko, Slovensko, Slovinsko, Rakúsko) s širším zameraním sa na umiestnenie na zahraničných trhoch, na vývoj verejných financií a trh práce.