Motivácia v práci manažéra - Záležáková, Eliška
Motivácia je súčasťou každodennej práce manažéra, veľmi úzko súvisí s vedením ľudí a komunikáciou, podieľa sa na vytváraní a udržiavaní pracovnej atmosféry, ktorá bude priaznivo pôsobiť na ľudí a usmerňovať ich správanie v záujme plnenia požadovaných úloh a cieľov.