Nebezpečne bezpečná - Valachovičová, Viktória
Faktory, ktoré vplývajú na bezpečnosť prepravy. Preprava nebezpečného tovaru. Preprava nebezpečného tovaru v krajinách EÚ. Odporúčania Európskej ekonomickej komisie Spojených národov na prepravu nebezpečného tovaru aktualizované v júli 2013. Špeciálne požiadavky a pravidlá a vyššie náklady dopravcov a zasielateľov.