Motivation of online buyer behavior - Svatošová, Veronika
Analýza charakteristík správania sa kupujúcich online v porovnaní so všeobecnými zákonitosťami správania kupujúcich, vymedzenie hlavných motívov nakupovania online a opis súčasných trendov. Teoretické vedomosti sú založené na historických smeroch Maslowovej teórie motivácie, kde je možné nájsť základ pre analýzu. správania kupujúceho.