Internet ako zdroj ekonomických prognóz - Bačišin, Vladimír
Prognózovanie, ktoré využíva informačné údaje z internetových médií. Tieto údaje sa zhromažďujú, triedia a vytvárajú sa z nich štruktúrované informácie. Potom sa v nich vyhľadávajú signály budúcnosti. Príklady.