Systemic introduction to technology planning in the context of technology competitiveness - Jemala, Marek
Metodicky opis hlavných špecifík a foriem technologického plánovania prostredníctvom komplexného štúdia dostupnej odbornej literatúry. Analýza vývoja metód plánovania technológií na základe bibliometrickej analýzy databázy ScienceDirect (1823 - 2013).