Vplyv technologických zmien a krízy na médiá - Bačišin, Vladimír
Súčasná situácia v médiách analyzuje ako súčasné technológie zmenili spotrebu informácií z masových médií. Odstránenie bariér vstupu nových médií, najmä na lokálnych trhoch. Internet ako príležitosť pre zmeny.