Dopad dlhovej krízy na európske akciové trhy - Árendáš, Peter, 1986-
Finančná a dlhová kríza a európske akciové trhy. Vývoj európskych akciových indexov. Vývoj rizikovosti vybraných európskych akciových trhov.