<An> Empirical study on the nexus of poverty, GDP growth, dependency ratio and employment in developing countries - Sinnathura, Vijayakumar
Analýza súvislosti medzi premennými, ako sú chudoba, hospodársky rast, zamestnanosť v poľnohospodárstve a priemysle a miera závislosti v rozvojových krajinách Afriky, Ázie a južnej Ameriky. Použitie metód OLS, korelácie a ekonometrických nástrojov.