Nový prístup k inovačnej politike - socio-inovačné mixy - Puškárová, Paula, 1985-
Teoretické východiská prepojenia sociálnej a inovačnej sféry. Teória sociálneho kapitálu. Index sociálneho kapitálu v krajinách EÚ v rokoch 2009-2011. Teória rastu a konvergenčné teórie. Sociálne a inovačné výdavky v inovačne dobiehajúcich krajinách EÚ. Vytvorenie konceptu socio-inovačného mixu v EÚ. Socio-inovačné mixy relatívnej expanzie a reštrikcie.