Kvantitatívne prístupy v procese auditu poisťovne - Majtánová, Anna
Vymedzenie poisťovacej činnosti. Podnikanie poisťovní a zaisťovní legislatívne upravené právnymi normami. Prístupy v internom audite v poisťovni. Kvantitatívne prístupy v externom audite poisťovne.