K vybraným aspektom behaviorálnej ekonómie - Čaplánová, Anetta, 1967-
Genéza využitia behaviorálneho prístupu v ekonomickej teórii, ktorý možno nájsť už v učení Adama Smitha. Identifikácia významu behaviorálnej analýzy vo vybraných oblastiach ekonómie. Relevantnosť behaviorálnemu prístupu pre skúmanie problémov v rôznych oblastiach ekonómie.