Prekážky v zamestnávaní mladých ľudí - Lennerová, Ivana, 1979-
Prekážky zamestnávania mladých ľudí na strane dopytu a možnosti ich odstránenia. Opatrenia, ktoré by zabezpečili lepšie možnosti vzdelávania, odbornej prípravy, lepšie služby zamestnanosti a úpravu rovnováhy medzi flexibilitou a zárukami zamestnanosti mladých ľudí.