Postavenie makroekonómie a ekonomickej vedy v pokrízovom období - Muchová, Eva, 1961-
Hodnotenia významných ekonómov (P. Krugman, R. Shiller, J. Trichet, D. Rodrik, B. Eichengreen, J. Bradford DeLong a i.) a ich názory na postavenie ekonomickej vedy v pokrízovom období.