Pohľad na fiškálnu konsolidáciu SR v zmysle paktu stability a rastu - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Jednotná menová politika eurozóny musí ísť ruka v ruke s postupnou harmonizáciou a integráciou fiškálnej politiky členských krajín. Hodnotenie prijatých opatrení Slovenska k fiškálnej konsolidácii.